U bent rijschoolhouder, ondernemer, maar hebt geen tijd om een website te maken voor uw rijschool. Bij Exalo Media maken wij voor schitterende websites voor rijscholen die voldoen aan onze eigen uitgangspunten. Een website die wij, maar ook u, kunt bijhouden.

In plaats van 1 website, krijgt u in feite 3 websites in 1. Waar u vroeger meer kosten moest maken om ook op een mobiele telefoon zichtbaar te kunnen zijn, zijn onze ontwerpen altijd responsive. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat dat hem weer mag geven.

De website die Exalo Media voor u verzorgt is geschikt voor de pc/laptop, tablet en mobiele telefoon.

Wij bouwen voor u een website met behulp van het programma WordPress. Dit programma zelf is kosteloos en zal dat altijd blijven. Wat niet kosteloos is is de arbeidstijd en eventuele thema’s die aansluiten bij uw bedrijf. Transparantie is een van onze speerpunten; u weet vooraf de prijs van uw nieuwe website.

Als u een WordPress thema gevonden hebt dat bij de huisstijl van uw rijschool past kunnen wij voor u een website verzorgen. Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte op maat.

Enkele rijschool thema’s hebben onze voorkeur. Hieronder vindt u een overzicht van thema’s met een link naar een pagina waar u een demo versie ziet draaien. De demo’s openen in een apart venster en u kunt terugkeren naar de pagina door het venster met de demo website te sluiten.

Onderaan de pagina staat een tabel met de overeenkomsten en verschillen. De mogelijkheden die u ziet zijn volgens het ‘Standaard Webdesign Pakket’ samengesteld. U kunt de verschillen tussen de pakketten bekijken door te surfen naar de pagina Webdesign.

Overzicht Websites Voor Rijschool

Hieronder ziet u 4 schermafbeeldingen van mogelijke thema’s voor uw website. Er is meer mogelijk, via het contactformulier kunt u  specifieke wensen kenbaar maken. Ieder thema heeft een demo pagina. Hierop kunt u een website zien met dit thema geïnstalleerd.
website voor rijschoolwebsite voor rijschool

website voor rijschoolwebsite voor rijschool
[ws_table id=”5″]

Voor de actuele prijzen verwijzen wij u graag naar de webdesign pagina. Daar vind u een schematisch overzicht van onze webdesign pakketten.

Hebt u een ander of beter idee? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een offerte. We willen graag met u van gedachten wisselen, dus stuur een email aan info@dev.dotonly.com of vul het contactformulier in.