Zorggerelateerde bedrijven zoals huisartsen, apotheken en fysiotherapeuten worden steeds mee online vergeleken. Springt uw website er uit? Het is van belang om een aantrekkelijke website te hebben welke de bezoeker, een zorgzoeker, langer dan gemiddeld blijft plakken. Net als in het offline leven is de eerste klap een daalder waard. Als het in de eerste paar seconden niet lukt om de aandacht te trekken verdwijnt de digitale bezoeker snel naar een andere website waar het ‘gevoel’ wel aanwezig is.

Onze zoektocht naar de beste medische wordpress thema’s heeft 5 designs opgeleverd. We zetten ze op een rijtje en vergelijken de mogelijkheden. Conclusie vooraf: ze zijn zeer verschillend in mogelijkheden, doch niet ver uiteenlopend in prijs.

De wordpress thema’s die u hieronder ziet zijn geschikt als:

  • Website voor een huisarts;
  • Website voor een massagepraktijk;
  • Website voor een tandartspraktijk;
  • Website voor een praktijk in reiki, shiatsu, acupunctuur en andere alternatieve geneeswijzen;
  • Website voor een consultatiebureau;
  • ..en meer.

Hebt u wensen voor een website maar worden die niet genoemd in het overzicht? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier.

Exalo Media vindt dat een website voor een dienstverlener in de gezondheidszorg enkele essentiële elementen moet hebben. Dit is vanzelfsprekend een contact formulier, maar ook de mogelijkheid het team specialisten weer te geven.

In onderstaat schema ziet u de verschillen van de 5 medische wordpress thema’s die Exalo Media voor u geselecteerd heeft.

Eén van de thema’s springt er kwa functionaliteit bovenuit: Health Medical Center. Bijna alle belangrijke elementen zitten standaard in dit thema en dat betekent voor u dat er geen uren extra werk wordt berekend om het thema aan uw wensen te laten voldoen.

Dat betekent niet dat er met de overige thema’s in het schema niets beginnen valt. Door middel van de vele plugins voor WordPress is het altijd mogelijk om een portfolio, contactformulier of een FAQ aan de website toe te voegen. Neemt u eens vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier om uw wensen kenbaar te maken.

De WordPress thema’s die wij geschikt vinden voor uw onderneming staan hier afgebeeld. Onder iedere afbeelding staat een link naar een demo website waar u een impressie krijgt van het thema en de look and feel. De demo website opent in een nieuw scherm.

website maken gezondheidszorg
Health Medical Center
Klik hier voor demo
website maken gezondheidszorg
Medicals Health and Medical
Klik hier voor demo
website maken gezondheidszorg
Medical Press
Klik hier voor demo

 

 

 

 

 

 

 

 

website maken gezondheidszorg
Clinico
Klik hier voor demo
website maken gezondheidszorg
Medica
Klik hier voor demo

 

 

 

 

 

 

[ws_table id=”6″]

Specifieke wensen? Neemt u dan contact op: