Contact

Exalo Media wil graag uw partner zijn bij het realiseren van uw online aanwezigheid. Met onze expertise op het gebied van onder andere WordPress, webdesign, het kiezen van een domeinnaam en hosting bieden wij u en uw onderneming een totaalpakket.

Wilt u vrijblijven van gedachten wisselen of eerst een gespecificeerde offerte? Geen probleem! Via het contactformulier aan de rechterkant kunt u uw wensen kenbaar maken en komen wij graag met een voorstel. Op onze webdesign pagina vindt u een prijslijst met een overzicht van mogelijkheden. Het is ook mogelijk af te wijken van wat u daar leest want iedere ondernemer of onderneming heeft zijn of haar eigen wensen en behoeften.

Het contactformulier kunt u ook gebruiken om een belafspraak in te plannen, ook op avond is dat mogelijk. Wel verzoeken wij u drie tijdstippen te noemen in uw bericht zodat we met een contrete afspraak maken.

Neem contact met ons op

Velden met een * zijn verplicht
website laten maken, exalo media, webdesign leeuwarden

Onze gegevens:

Exalo Media staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden.

U kunt het beste contact zoeken per email of contactformulier. Wij zijn telefonisch niet altijd bereikbaar.

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals u die in het menu vinden kunt.

Exalo Media
Osingastate 13
8926 LK Leeuwarden
T: 06 38 27 85 00 (op werkdagen na 18:00u)
E: info@exalo.nl
Skype: exalomedia

KvK Leeuwarden: 62256661
BTW: NL110466949B01

Bankrekening:
BIC: KNABNL2H
IBAN: NL93KNAB0717761177
Paypal: orders@exalo.nl
Exalo Media, webdesign Leeuwarden, verzorgt betaalbare websites voor MKB en startende ondernemers. Geen verplichte dure contracten. U kiest de service die u wenst en kunt een overzicht hiervan vinden op de pagina met prijsindicaties.