responsive web design leeuwarden

Wat biedt Exalo Media | Webdesign Leeuwarden

Exalo Media is een webdesign bedrijf gevestigd in het oosten van Leeuwarden. Bij Exalo Media maken wij websites voor ondernemers die nog niet of nog niet goed gevonden worden op het internet. Onze kracht zit gedeeltelijk in het maken van de website maar hoofdzakelijk in de gebruikte truukjes om hoog in Google te scoren. Onlangs heeft Exalo Media een website voor een advocatenkantoor opgeleverd. Dit kantoor had al een hele tijd de website offline en was niet meer te vinden in de belangrijkste zoekmachines. Op dit moment staat de website op plek nummer vijf bij de zoekresultaten wanneer gezocht wordt op 'advocaat' + de vestigingsplaats. Uit het niets op nummer 5 is een hele goede prestatie.

Om de website een stap verder te helpen krijgen onze klanten een bonus bij hun nieuwe website: een jaar lang een vermelding in de Bedrijvengids Friesland ter waarde van €149,-. Deze bedrijvengids bevat dezelfde truukjes als die wij gebruiken voor de klantensites. De bedrijvengids ondersteund de door Exalo Media gemaakte website en de klant mag zelf bepalen of de vermelding aan het eind van het jaar moet worden verlengd of worden omgezet in een kleiner (gratis) profiel.
Leest u de 7 voordelen van onze bedrijvengids er eens op na.

Wij bieden zzp'ers en pas gestarte ondernemers de mogelijkheid zich online to profileren met behulp van een snelle website. De website moet volgens onze eigen maatstaven voldoen aan het volgende:

WordPress - dit is de software waar de website op draait. Miljoenen websites ter wereld zijn gemaakt met WordPress. Het programma is op tal van manieren aan de behoefte van de klant aan te passen en werkt zeer stabiel.

Responsive webdesign - pc, tablet, mobiele telefoon, de bezoeker van uw website komt met verschillende apparaten op uw website. Iedere keer moet de site er goed uitzien. Een zich aan het apparaat aan te passen website noemen we 'responsive design'. Dit is een van de meest belangrijke eigenschappen van een website in 2015!

Snelle laadtijd - een snelle website kan de bezoeker beter vasthouden. Als een site te lang duurt met inladen, haakt een bezoeker af. Dit is dodelijk voor de omzet.

Goede structuur - zowel voor een bezoeker als voor een zoekmachine als Google moet een website beschikken over een duidelijke en overzichtelijke structuur. Een website bestaat bijvoorbeeld uit pagina's, artikelen, categoriën en labels (tags). Een juiste indeling van dit geheel biedt de beste gebruikerservaring. In het Engels spreekt men van webdesign User Experience, afgekort UX.