Missie

Betaalbaar

Een website laten maken moet betaalbaar zijn.

Iedereen heeft wel een neefje die een site maken kan, maar dat betekent niet dat deze site technisch in orde zal zijn en ook nog goed zal scoren in een zoekmachine zoals Google.

Wij vergelijken dat met het schilderen van een huis. Iedereen kan een kwast vasthouden en een huis schilderen. Niet iedereen kan dat zo strak, netjes en efficiënt als een professioneel schilder dat kan. Bij webdesign is dat niet anders. De zoekmachines veranderen continue hun algoritme, Google had in 2015 al 144 aanpassingen gedaan. Zowel schilderen als webdesign is een vak.

Exalo Media biedt al een nieuwe website aan vanaf €250,- ex btw. Ook voor een starter is dit vaak betaalbaar. Voor deze investering maken wij een website voor u met 1 of 2 pagina’s Maar om de website te laten scoren in Google zijn er minimaal 1000 woorden op de pagina nodig. De zogenaamde one pager is een website met één hoofdpagina waar alle bedrijfsinformatie op staat. De tweede pagina zou bijvoorbeeld de algemene (verkoop)voorwaarden bevatten of een uitgebreid portfolio.

Voor ieder budget is er een nieuwe website.

Transparant

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze diensten en tarieven. Wij hebben hierin zo transparant mogelijk willen zijn omdat wij bij Exalo Media geloven in een transparante bedrijfsvoering. 

Wanneer wij zelf op zoek zijn naar een partner voor een oplossing ervaren wij het vervelend om voor iedere vraag of onduidelijkheid die we hebben een uitgebreid formulier in te moeten vullen en al onze gegevens prijs te geven. Voor de bezoekers van onze website willen we dat niet.

Exalo Media | Webdesign Leeuwarden maakt snelle en veilige websites voor MKB, retail en de zelfstandig specialist. Op een transparante manier opdat u weet wat u aan ons hebt.

Als bonus krijgen onze klanten ook een vermelding in een van onze bedrijvengidsen. 

Duurzame Hosting

Exalo Media | Webdesign Leeuwarden is zich bewust van de energieconsumptie van hosting partijen om de servers draaiende te houden. Om die reden hebben wij ervoor gekozen de websites van onze klanten te laten hosten bij bedrijven die gebruik maken van groene stroom. 

Via onze zustersite ExaloHosting.nl bieden we verschillende pakketten aan. Ook ondernemers die elders een website laten ontwikkelen nodigen we uit om bij ons hosting af te nemen en zich te onderscheiden van ondernemers die hun website niet op duurzame hosting plaatsen.