Als webdesign specialist in Leeuwarden maakt Exalo Media websites voor startende ondernemers, retail, mkb en ZZP. De websites worden ontworpen met het programma WordPress en dit biedt vele voordelen. WordPress is een schaalbaar, snel en stabiele omgeving om een website in te maken. Door de vele uitbreidingen is bijna alles te realiseren.

Exalo Media is een webdesign bedrijf in Leeuwarden. Wij werken voor ondernemers en midden- en klein bedrijven, maar houden ook van projecten buiten onze comfortzone.

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf. De eerste indruk wordt op de site opgedaan en vereist een visueel attractieve site met een duidelijke structuur en navigatie. Wij zijn een voorstande van less is more webdesign waarbij alleen elementen die waarde toevoegen aan de site worden gebruikt.

Bij Exalo Media hanteren wij enkele basisprincipes bij het ontwerp van uw website. Een van de principes is de hoge snelheid van het laden van de website, dit valt onder gebruikerservaring (user experience – UX), want de ervaring van de websitebezoeker bepaalt of deze op de site blijft of verder kijkt. Onze websites laden altijd in 2 seconden of sneller.

Bovenaan deze pagina vindt u de 4 principes die wij hanteren: veiligheid met SSL, responsive design voor alle apparaten en WordPress – het beste pakket voor webdesign.

Het vindbaar maken van een website in Google heet zoekmachine optimalisatie (Search engineoptimization – SEO). Exalo Media is SEO Specialist en kent alle trucs om een website in de top drie van uw regio te krijgen.

Wat biedt Exalo Media | Webdesign Leeuwarden uw bedrijf?

Full Service

Exalo Media is een full service bureau voor websites, content, vertalen, SEO, hosting en domeinnamen.

Transparant

Wat we voor onze opdrachtgevers doen en hoeveel het kost communiceren we op onze site.
Maatwerk nodig? Dat kan ook!

Groene Hosting

Uw bedrijf doet ook duurzaam, waar het kan? Stop dan niet bij uw website. Exalo Hosting is >95% groene stroom!

Premium Hosting

Exalo Hosting is niet alleen duurzaam. ook is het ultrasnel. Met Litespeed Caching techniek en NVMe SSD harde schijven hebt u een 300% snellere site.

Exalo Media is Dé Specialist

Zoekt u een professie welke (nog) niet te vinden is op onze website? Neemt u dan even contact met ons op. Graag vernemen we welke dienst u zoekt en kijken we of we een match hebben.

Klantendashboard

Eén loket waar u alles kunt regelen. Van het aanleveren van teksten en afbeeldingen voor uw nieuwe site tot het inzien van facturen en het regelen van betalingen.

ONZE GEGEVENS

Adres:

Osingastate 13
8926 LK Leeuwarden

Bel ons:

+31638278500

E-mail:

info@exalo.nl

Exalo Media staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Leeuwarden.

KvK Leeuwarden: 62256661
BTW: NL001466265B53
Bankrekening:
BIC: KNABNL2H
IBAN: NL93KNAB0717761177
Paypal: orders@exalo.nl

Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Via onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. We beantwoorden uw bericht binnen 48 uren.

U kunt het beste contact zoeken per email of contactformulier. Wij zijn telefonisch niet altijd bereikbaar.

Contactformulier

s

Exalo Media wil graag uw partner zijn bij het realiseren van uw online aanwezigheid. Met onze expertise op het gebied van onder andere WordPress, webdesign, het kiezen van een domeinnaam en hosting bieden wij u en uw onderneming een totaalpakket.

Wilt u vrijblijven van gedachten wisselen of eerst een gespecificeerde offerte? Geen probleem! Via het contactformulier aan de rechterkant kunt u uw wensen kenbaar maken en komen wij graag met een voorstel. Op onze webdesign pagina vindt u een prijslijst met een overzicht van mogelijkheden. Het is ook mogelijk af te wijken van wat u daar leest want iedere ondernemer of onderneming heeft zijn of haar eigen wensen en behoeften.

Het contactformulier kunt u ook gebruiken om een belafspraak in te plannen, ook op avond is dat mogelijk. Wel verzoeken wij u drie tijdstippen te noemen in uw bericht zodat we met een contrete afspraak maken.

Wilt een nieuw project starten?

Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden of kies een standaard pakket uit ons assortiment.