Overige diensten van Exalo Media | Webdesign Leeuwarden

Exalo Media maakt niet alleen projecten voor andere partijen. Ook houden we van de uitdaging om zelf een nieuw concept te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze andere projecten en websites.

Cursus Marketing Automation

Een potentiële klant begint vrijwel altijd een oriënterende zoektocht online (Google). Dat is de beginfase van het koopproces. Wanneer is iemand klaar voor de aanschaf? Dat is altijd gissen. Is? Nee, was! Nu is er marketing automation software om uw website bezoekers in kaart te brengen.

In onze cursussen marketing automation leert u op een praktijkgerichte manier lead generation toepassen, de best converterende e-mails maken en leads te managen.

U volgt de cursus in uw eigen tempo en online. De praktijkopdrachten kunt u bij uw werkgever uitvoeren, maar ook zelfstandig met een 'fictief' bedrijf. U hebt levenslang toegang tot de cursus en ontvangt na afloop een certificaat.

Bedrijvengids Friesland

Lokale marketing is het toverwoord vandaag de dag. Niet alleen omdat de meeste ondernemers opdrachtgevers zoeken in de nabije omgeving, ook omdat Google haar zoeksysteem (het zoek algoritme) steeds meer richting lokale zoekresultaten verschuift.

Daarbij komt het massale gebruik van mobiel internet op smartphones en tablets en ziedaar, lokaal adverteren is hét marketinginstrument van nú.

Een website is natuurlijk erg mooi, vooral wanneer je ook goed scoort. Je kunt wel meer doen, zodat je makkelijker gevonden word. Aanmelden bij een bedrijvengids is een goede optie.

Bedrijvengids Amsterdam

Een overzicht van de beste bedrijven in uw regio? Met de lokale bedrijvengidsen van Exalo Media zit uw bedrijf op de eerste rang. Ja, voor een dubbeltje!

Op bedrijvengids.amsterdam hebt u als bedrijf de keuze tussen drie verschillende advertentiepakketten. De prijs van de pakketten wordt vermeld zonder BTW, en misschien nog wel belangrijker: het pakket wordt nooit automatisch of stilzwijgend verlengd.

Een krachtige, doch simpele manier om meer klanten te trekken is een aanmelding bij een lokale bedrijvengids.

Infographics Designer

Een professionele infographic voor een budget prijs? Bespaar nu op uw uitgaven en doe zelf het voorwerk. Levert u de afbeeldingen en de tekst aan vergezeld van een schets? Dan bent u voor €299.- ex BTW klaar.

Hoe completer u de informatie aanlevert, hoe sneller u de bestelde infographic in uw mailbox vindt. Het formaat van Infographic Pakket 1 is maximaal DIN A4.

Een goede infographic is een informatiebommetje, dat complexe feiten, gegevens of kennis op een heldere en compacte manier uitbeeldt.