Overige diensten van Exalo Media | Webdesign Leeuwarden

Exalo Media maakt niet alleen projecten voor andere partijen. Ook houden we van de uitdaging om zelf een nieuw concept te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Hieronder vindt u een overzicht van onze andere projecten en websites.

Bedrijvengids Friesland

Lokale marketing is het toverwoord vandaag de dag. Niet alleen omdat de meeste ondernemers opdrachtgevers zoeken in de nabije omgeving, ook omdat Google haar zoeksysteem (het zoek algoritme) steeds meer richting lokale zoekresultaten verschuift.

Daarbij komt het massale gebruik van mobiel internet op smartphones en tablets en ziedaar, lokaal adverteren is hét marketinginstrument van nú.

Een website is natuurlijk erg mooi, vooral wanneer je ook goed scoort. Je kunt wel meer doen, zodat je makkelijker gevonden word. Aanmelden bij een bedrijvengids is een goede optie.

Bedrijvengids Amsterdam

Een overzicht van de beste bedrijven in uw regio? Met de lokale bedrijvengidsen van Exalo Media zit uw bedrijf op de eerste rang. Ja, voor een dubbeltje!

Op bedrijvengids.amsterdam hebt u als bedrijf de keuze tussen drie verschillende advertentiepakketten. De prijs van de pakketten wordt vermeld zonder BTW, en misschien nog wel belangrijker: het pakket wordt nooit automatisch of stilzwijgend verlengd.

Een krachtige, doch simpele manier om meer klanten te trekken is een aanmelding bij een lokale bedrijvengids.