Articles

Webseller.nl

webseller online marketing en ecommerce voor mbo

Naast ondernemer is Jan de Wit werkzaam in het onderwijs. Hier doceert hij het vak Online Marketing en E-commerce aan mbo studenten in de leeftijd van 16 tot 20 jaar. De studenten studeren voor ondernemer.

Wat Jan miste in de beschikbare lesmethodes was diepgang en een logische volgorde. Het is gebeurd dat eerstejaars studenten aan het begin van het schooljaar al een zoekwoordenonderzoek moesten doen. Dat is een van de moeilijkste stappen binnen het maken en/of beheren van websites. Het onderwerp past beter in het tweede leerjaar. Een ander punt van irritatie was het aantal hoofdstukken waarin werd uitgelegd wat Facebook en Instagram is en hoe het werkt. Dat sluit dus niet aan bij de doelgroep, die precies weet hoe het werkt.

Ons motto: als je vindt dat iets beter kan, doe dan zelf. :-)

Webseller – E-commerce voor mbo

Webseller is een modulaire lesmethode welke is uit te zetten als een 1-, 2- of 3-jarige leergang.

Studenten hebben toegang tot de methode via de Webseller ELO. U hoort nooit meer “Ik heb mijn boek vergeten”! De ELO is gemaakt met open source software, er is een app voor iOS en Android beschikbaar voor zowel smartphone als tablet.

Als docent krijgt u toegang tot het docentenportaal op webseller.nl. Hier kunt u overleggen met collega’s in het land die ook de methode gebruiken, tips en trucs uitwisselen, maar ook lesstof delen. De methode voorziet in een complete behoefte: lesplan formulieren, oefenopdrachten, examens en eindopdrachten. Uniek in Nederland!

Meer informatie op webseller.nl

 

 

webseller online marketing en ecommerce voor mbo

Cursus Marketing Automation

cursus marketing automation

Lead generatie is een marketingtechniek waarbij websitebezoekers worden verleid om een naam en emailadres achter te laten in ruil voor informatie. De websitebezoekers zitten aan het begin van hun koopproces en dat is een oriënterende fase. Toch willen we al een vertrouwensband kweken met deze personen omdat we aan het eind van het koopproces ook in beeld willen zijn.

Door vanaf de aanloopfase met de klant mee te lopen en dus eigenlijk te begeleiden is de kans groter dat deze uiteindelijk niet naar de concurrent loopt.

Bij Exalo Media zijn we specialist in lead generation met behulp van marketing automation software. Gratis marketing automation software die we hiervoor gebruiken heet Mautic.

Cursus Marketing Automation

Onze nieuwe website staat in het teken van de Cursus Marketing Automation Software en de Cursus Lead Generation. Deze twee cursussen zijn ook samen aan te schaffen in een bundel en dat scheelt een stuk in aankoop. Tevens ontvangt de cursist het certificaat per post en een serie emails waarbij er elke week een nieuwe strategie wordt gemaild.

Het doel van de nieuwe website is het het aantrekken van cursisten. Hiervoor wilden we per se een snelle, veilige website met een duidelijke structuur. Dat is gelukt.

Door de SSL beveiliging wordt de informatie welke wordt ingevoerd bij bijvoorbeeld het inloggen op de site versleuteld. Alle andere gegevens worden ook versleuteld verzonden naar de websitebezoeker en Google waardeert dat erg.

De laadtijd van de website met de cursus marketing automation is vanuit Nederland 0,6 seconden. Vanuit New York is de laadtijd maar een beetje langer: 1,05 seconden. De gulden regel in webdesign is dat een website binnen 2 seconden op het scherm van de bezoeker moet verschijnen, ongeacht het apparaat waarmee gesurft wordt.

Met behulp van de gratis tool op tool.pingdom.com hebben we dit kunnen meten:

cursus lead generation

Vanuit New York wordt de site in 1,05 seconden geladen.

 

lead generation cursus

Vanuit Amsterdam wordt de website in niet meer dan 0,6 seconden op het scherm van de ontvanger getoverd.

Bent u toe aan een website die ook zo snel, veilig en overzichtelijk is? Neem eens vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

Uw Website?

Uw-website-laten-maken

Exalo Media werkt met de nieuwste WordPress versie en techniek. Wij kunnen voor u een zorgeloze website verzorgen voor een vaste prijs, eventueel met een onderhoudscontract (niet verplicht).

Onze uitgangspunten:

Snel, Betaalbaar en Transparant

Vanaf het moment dat u ons de tekst en de foto’s stuurt is het een kwestie van twee á drie dagen (basis website – snel!) voordat er een eerste versie online staat. Vanaf dat moment bent u al vindbaar voor uw klanten en hoeven wij alleen nog op uw aanwijzingen te finetunen.

Uw-website-laten-maken

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan
via de contact pagina.

Vooraf spreken we met u een prijs af (betaalbaar) en bespreken wij (telefoon, email) wat u krijgt voor die prijs (transparant).

Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u naar de webdesign pagina. Via het contactformulier kunt u ons specifieke vragen stellen.

Mogen wij uw website maken?