Articles

Link building cursus

link building cursus

Exalo Media is specialist op het geboed van online vindbaarheid. Hoog eindigen in Google stopt niet bij het maken en onderhouden van een website. Wat onze goede vriend Google erg fijn vindt is wanneer anderen over u, uw bedrijf over uw website praten. Dit ‘praten’ kan zijn: op social media, op blogs, in een forum enzovoorts. Link building helpt hierbij en verhoogt uw online autoriteit.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een kunst. Niet een kunst die iedereen kan, wel een kunst die iedereen leren kan. Linkbuilding is niets anders dan het (laten) verwijzen van anderen naar uw website. Waarom deze ‘anderen’ dat dan zouden doen? Omdat u iets relevants te melden hebt!

Linkbuilden is een van de meest belangrijke factoren waar een zoekmachine u op indeelt, een rankin factor. Maar, het is niet verstandig dit lukraak te beoefenen. Daarom heeft Exalo Media een Engelstalige cursus gemaakt.

Linkbuilding cursus

In de ce cursus leert u uw eigen linkbuilding marketing plan te maken aan de hand van een 6-stappen plan, beginner linkbuilding technieken, gevorderde linkbuilding technieken en expert strategiën. Hieronder valt ook het maken van content dat door lezers gretig wordt gedeeld. Hoe de content gemaakt moet worden wordt niet verteld, we beperken ons tot de kern: link building.

De cursus is ideaal voor website eigenaren, bloggers, ondernemers met een nieuwe of bestaande website. De cursus is dus in het Engels.

Voor meer informatie kunt hier klikken om naar de cursus te surfen


Uw Website?

Uw-website-laten-maken

Exalo Media werkt met de nieuwste WordPress versie en techniek. Wij kunnen voor u een zorgeloze website verzorgen voor een vaste prijs, eventueel met een onderhoudscontract (niet verplicht).

Onze uitgangspunten:

Snel, Betaalbaar en Transparant

Vanaf het moment dat u ons de tekst en de foto’s stuurt is het een kwestie van twee á drie dagen (basis website – snel!) voordat er een eerste versie online staat. Vanaf dat moment bent u al vindbaar voor uw klanten en hoeven wij alleen nog op uw aanwijzingen te finetunen.

Uw-website-laten-maken

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan
via de contact pagina.

Vooraf spreken we met u een prijs af (betaalbaar) en bespreken wij (telefoon, email) wat u krijgt voor die prijs (transparant).

Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u naar de webdesign pagina. Via het contactformulier kunt u ons specifieke vragen stellen.

Mogen wij uw website maken?