Articles

Prijsvergelijk

prijzen vergelijken met prijsvergelijk.xyz

Affiliate marketing is voor veel mediabedrijven een vorm van extra inkomsten. Exalo Media is uitbater van de website prijsvergelijk.xyz. Bezoekers kunnen hier verschillende zaken op prijsvergelijken: autoverzekeringen, zorgverzekeringen, vakanties en meer.

Prijsvergelijk.XZY is een website waar op het eerste gezicht niet zoveel te doen is. De site is wit, heeft weinig afbeeldingen en tekst en het aantal pagina’s op de vingers van 2 handen te tellen.

Maar vergis je niet, als SEO-specialist hebben we wel degelijk ons beste gedaan! Niet zichtbaar, maar wel aanwezig: 10.000 pagina’s met tekst over autoverzekeringen. Dynamisch, want iedere keer als een pagina ververst wordt veranderd te tekst. We maken ook nog pagina’s over de andere zaken die kunnen worden vergeleken op de website.

Het goede nieuws is dat wanneer iemand in Google zoekt op de term “prijsvergelijk autoverzekering” onze website al in de buurt van de eerste pagina komt. Dat is heel goed voor een website die op het moment van schrijven nog maar 2 maanden online staat en nog niet eens helemaal door Google is geïndexeerd.

prijzen vergelijken met prijsvergelijk.xyz

Infographicweb.com

infographic marketplace

Infographicweb.com is een website waar we nog aan werken. Infographics zijn informatiebommetjes die moeilijke gegevens makkelijk leesbaar maken door een combinatie van tekst en afbeeldingen. Exalo Media haar website infographicsdesigner.nl is een plaats waar veel potentiële klanten op komen om een infographic te bestellen. Naar infographics is veel vraag!

Foto’s en video’s zijn met een rechtenvrije licentie te kopen en te gebruiken op het internet. Grote marktplaatsen met de royalty free afbeeldingen zijn 123rf.com (betaald) en pixabay.com (gratis). Voor infographics bestaat het nog niet, zo’n type marktplaats. ‘Bestond’.. Want Exalo Media werkt aan de eerste officiële (internationale) marktplaats voor (royalty free) infographics.

Om de site een beetje body te geven proberen we minimaal 150 infographics beschikbaar te stellen op de marktplaats. Ook moeten we ons best doen ontwerpers te benaderen en ze proberen te bewegen om hun infographics te verkopen op onze website. Normaal gesproken verkopen ze deze in opdracht aan 1 bedrijf ter waarde van 500€ per stuk. Wat nou als je hem 10x kunt verkopen voor 150€ per stuk?

Meer info op infographicweb.com

infographic marketplace

Webseller.nl

webseller online marketing en ecommerce voor mbo

Naast ondernemer is Jan de Wit werkzaam in het onderwijs. Hier doceert hij het vak Online Marketing en E-commerce aan mbo studenten in de leeftijd van 16 tot 20 jaar. De studenten studeren voor ondernemer.

Wat Jan miste in de beschikbare lesmethodes was diepgang en een logische volgorde. Het is gebeurd dat eerstejaars studenten aan het begin van het schooljaar al een zoekwoordenonderzoek moesten doen. Dat is een van de moeilijkste stappen binnen het maken en/of beheren van websites. Het onderwerp past beter in het tweede leerjaar. Een ander punt van irritatie was het aantal hoofdstukken waarin werd uitgelegd wat Facebook en Instagram is en hoe het werkt. Dat sluit dus niet aan bij de doelgroep, die precies weet hoe het werkt.

Ons motto: als je vindt dat iets beter kan, doe dan zelf. :-)

Webseller – E-commerce voor mbo

Webseller is een modulaire lesmethode welke is uit te zetten als een 1-, 2- of 3-jarige leergang.

Studenten hebben toegang tot de methode via de Webseller ELO. U hoort nooit meer “Ik heb mijn boek vergeten”! De ELO is gemaakt met open source software, er is een app voor iOS en Android beschikbaar voor zowel smartphone als tablet.

Als docent krijgt u toegang tot het docentenportaal op webseller.nl. Hier kunt u overleggen met collega’s in het land die ook de methode gebruiken, tips en trucs uitwisselen, maar ook lesstof delen. De methode voorziet in een complete behoefte: lesplan formulieren, oefenopdrachten, examens en eindopdrachten. Uniek in Nederland!

Meer informatie op webseller.nl

 

 

webseller online marketing en ecommerce voor mbo

Uw Website?

Uw-website-laten-maken

Exalo Media werkt met de nieuwste WordPress versie en techniek. Wij kunnen voor u een zorgeloze website verzorgen voor een vaste prijs, eventueel met een onderhoudscontract (niet verplicht).

Onze uitgangspunten:

Snel, Betaalbaar en Transparant

Vanaf het moment dat u ons de tekst en de foto’s stuurt is het een kwestie van twee á drie dagen (basis website – snel!) voordat er een eerste versie online staat. Vanaf dat moment bent u al vindbaar voor uw klanten en hoeven wij alleen nog op uw aanwijzingen te finetunen.

Uw-website-laten-maken

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan
via de contact pagina.

Vooraf spreken we met u een prijs af (betaalbaar) en bespreken wij (telefoon, email) wat u krijgt voor die prijs (transparant).

Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u naar de webdesign pagina. Via het contactformulier kunt u ons specifieke vragen stellen.

Mogen wij uw website maken?

CFDoptions.com

cfdoptions

Een eigen project van Jan de Wit, eigenaar van Exalo Media, is een Engelstalige website over trading options. De handel op de financiele markt met een focus op binary options, forex en daytrading staat hier centraal en er worden inkomsten gegenereerd via de advertenties op de site.

Enkele voorwaarden voor het kiezen van dit WordPress theme zijn: snelheid, schaalbaarheid, overzichtelijkheid. Dit aangevuld met een goede domeinnaam en een SSL beveiligde verbinding zijn toch wel belangrijke eigenschappen voor het hoog eindigen in Googles resulatenpagina. Google is nog steeds wereldwijd de meest gebruikte zoekmachine.

Door eerder genoemde eigenschappen, maar mede door de duidelijk structuur van pagina’s en categoriën. Op moment van schrijven krijgt de website circa 2400 pageviews per maand. Er zit al een hele tijd een stijgende lijn het aantal bezoekers welke van over de hele wereld komen. Letterlijk van Canada tot Korea.

cfdoptions