Articles

Uw Website?

Uw-website-laten-maken

Exalo Media werkt met de nieuwste WordPress versie en techniek. Wij kunnen voor u een zorgeloze website verzorgen voor een vaste prijs, eventueel met een onderhoudscontract (niet verplicht).

Onze uitgangspunten:

Snel, Betaalbaar en Transparant

Vanaf het moment dat u ons de tekst en de foto’s stuurt is het een kwestie van twee á drie dagen (basis website – snel!) voordat er een eerste versie online staat. Vanaf dat moment bent u al vindbaar voor uw klanten en hoeven wij alleen nog op uw aanwijzingen te finetunen.

Uw-website-laten-maken

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan
via de contact pagina.

Vooraf spreken we met u een prijs af (betaalbaar) en bespreken wij (telefoon, email) wat u krijgt voor die prijs (transparant).

Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u naar de webdesign pagina. Via het contactformulier kunt u ons specifieke vragen stellen.

Mogen wij uw website maken?

Het Geschenkenhuis

het geschenkenhuis balk

De website van Het Geschenkenhuis in Balk, een gezellige winkel met speelgoed en huishuidelijke artikelen, was tot 2012 nog niet vindbaar op het internet. Eigenaar Josha de Vries wilde dit graag anders zien, ook omdat het dorp iedere zomer wordt overspoeld door toeristen.

Het doel van de website was het op een snelle manier tonen van de openingstijden het het vestigingsadres. De website moest wel snel en leesbaar tevoorschijn komen op een mobiele telefoon. Een website ontwerp met een achtergrondkleur of grote foto op de homepage is vertragend wanneer via een het gsm-netwerk (3G) wordt gesurft.

Er is gekozen voor een witte website met een duidelijk menu. Op een mobiele telefoon ziet het er goed en verzorgd uit. De site laadt erg snel. Ook is er een fotogalerij met een sfeerimpressie van de winkel en wordt iedere 2 weken de nieuwste folder door Josha de Vries geplaatst. De openingstijden veranderen per seizoen en worden door de eigenaar aangepast wanneer dat nodig is. De site is niet heel moeilijk aan te passen (beetje kennis vereist).

In 2016 heeft de website meer dan 3300 bezoekers bediend die gezamenlijk 7000 pagina’s hebben bekeken. Het aantal bezoekers heeft het inwonertal van Balk ruimschoots overtroffen; Balk heeft 1500 inwoners.

het geschenkenhuis balk