Articles

De Presentatiekampioen

Jan van der Werk is 3 maal kampioen presenteren geweest:

 1. Nederlands Kampioen Public Speaking 2010
 2. Nederlands Kampioen Public Speaking 2013
 3. Winnaar Global Speakers Summit 2011

Jan wilde aanvankelijk zijn huidige site presentationprofs.nl in een nieuw jasje steken maar bedacht zich op tijd. De nieuwe site moest meer uitdragen dat hij 3x kampioen is geweest: DePresentatieKampioen.nl

De domeinnaam is nieuw, dat betekent dat het op het gebied van SEO best moeilijk is om te scoren want de domeinnaam heeft nog geen autoriteit opgebouwd binnen de zoekmachines.

De website is naar aanleiding van Jan zijn wireframing gemaakt. Hij heeft het boek ‘Maak ze Gek’ van Aartjan van Erkel als leidraad gebruikt.

nieuwe website laten maken

nieuwe website laten maken

Bedrijvengids Amsterdam

bedrijvengids amsterdam

Eerder dit jaar hebben wij voor eigen gewin de Bedrijvengids Friesland gemaakt. Nadat de .amsterdam extensie voor domeinnamen beschikbaar zou worden, hebben wij ook niet getwijfeld er een te bemachtigen. Door de ruime ervaring met de friese bedrijvengids hebben we besloten om bedrijvengids.amsterdam vast te leggen.

De opbouw is hetzelfde, het logo is even groot en heeft dezelfde kleurstelling, de indeling is gelijk. Het zijn duidelijk zustersites.

Een bedrijvengids is de moderne manier van online adverteren tegen een geringe investering (onze bedrijvengidsen dan). Een vermelding hebt u al vanaf 0 euro, maar u hebt ook de mogelijkheid om een uitgebreidere vermelding te nemen op de site. Verschillen zitten hem in de hoeveelheid trefwoorden, de prioriteit bij de zoekresultaten, het aantal categoriën waar u gelijktijdig in vermeld wordt en het aantal foto’s.

Bezoek onze bedrijvengids en lees de 7 voordelen er eens op na. Die zijn natuurlijk weergegeven in een infographic van Exalo Media!

bedrijvengids amsterdam

Advocaat Handelsrecht

advocaat handelsrecht

Mooi project, ligt in het verlangde van de website van de advocaat in Sneek.

Via een veiling van domeinnamen heeft Exalo Media een domeinnaam bemachtigd voor een specifieke niche: advocatie.

De website is op dezelfde basis als die van de andere advocaat gebouwd, om de doodeenvoudige manier dat het een razendsnelle website is (0,6 seconden laadtijd), overzichtelijk is en een duidelijke structuur heeft. Dat zijn natuurlijk alle pijlers van Exalo Media Webdesign.

De website met domeinnaam is aangekocht en ontwikkeld met het doel deze door te verkopen aan een advocaat handelsrecht. Op dit moment staat de website op Sedo .com te koop voor €999,- ex BTW. Hier zit ruimte in en wanneer de website u aanspreekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De website wordt aan de nieuwe eigenaar aangepast. De lokatiegegevens worden actueler en door verschillende geheime aanpassingen onder de motorkap wordt de site goed gevonden in de regio waar de nieuwe eigenaar actief is of wil zijn. Een grote stad zoals Amsterdam of Breda heeft de voorkeur voor deze site. In dergelijke grote steden komt de site het beste tot zijn recht omdat het aantal potentiële klanten daar groot is en de site daarop gebouwd is.

Hieronder een screenshot. Zoals gezegd wordt de site aangepast aan de nieuwe eigenaar.

advocaat handelsrecht

Infographic Designer

infographic designer

De website van de infographic ontwerper moest voor een deel een one pager worden. Een homepage waar alle bezoekers naar toe getrokken worden vanuit Google. De homepage heeft alle benodignde informatie voor wat betreft de dienst, de uitgangspunten, wat de infographic ontwerper kan en natuurlijk een prijzenschema.

Het gebruikte thema, Limo WP, bevatte alle benodigde elementen, met uitzondering van het contact formulier plugin van Ninja Forms. Het formulier is er in twee smaken: contact- en bestelformulier. Het bestelformulier heeft een BTW functie welke actief wordt na het aanvinken van een bestelbaar infographic pakket.

De website laadt snel genoeg, circa 1,5 seconden en de slider bovenaan de pagina trekt de aandacht.

Ondersteuning voor de homepage vinden we in 6 blog artikelen. De artikelen houden natuurlijk verband met het onderwerp infographics en verwijzen vanuit de tekst ook weer terug naar de homepage of een bestel- of contact pagina.

infographic designer

Bedrijvengids Friesland

bedrijvengids friesland

Ter ondersteuning van uw website biedt Exalo Media alle Friese bedrijven de mogelijkheid om gratis te adverteren op www.bedrijvengids.frl, dé enige echte Friese Bedrijvengids.

De website is voorzien van de meest actuele technieken op het gebied van LOCAL SEO en kan uw website net dat duwtje in de rug geven om door te stoten naar de top 3 van de zoekresultaten van Google.

Bedrijvengids Friesland biedt uw bedrijf al vanaf €0,- per jaar voor een basis vermelding. Een uitgebreidere vermelding vraagt een investering vanaf €89,- per jaar. Vergelijk dit eens met een de prijzen voor een advertentie in de krant. U staat voor enkele honderden euro’s eenmalig in de krant en weet dan nog niet eens wie uw advertentie nou eigenlijk daadwerkelijk leest.

Online adverteren is gericht adverteren. De website bezoekers komen gericht af op hetgeen u voor ze kunt doen en u krijgt permanent een link op onze website. Een investering die zichzelf snel weer terug verdiend heeft.

Bedrijvengids.frl verlengt uw vermelding niet stilzwijgend, daar houden wij niet van. U krijgt enkele weken voor het einde van de termijn een email met herinnering. U bepaalt vervolgens zelf of u de vermelding weer met een jaar verlengt of niet. U kunt er ook voor kiezen enkele maanden te wachten met verlengen want de advertentie blijft opgeslagen in uw account.

Lees nu de 7 redenen om te investeren in een advertentie op Bedrijvengids Friesland. Ga nu naar Bedrijvengids.FRL.

bedrijvengids friesland

Advocaat H.A. de Boer Sneek

advocaat de boer sneek

Exalo Media is van alle markten thuis. Een opdracht voor een juridische website, zoals van een advocaat of notariskantoor, wordt bij ons gezien als een hele mooie mogelijkheid om alle truukjes die we kennen toe te passen.

De website voor Advocatenkantoor H.A de Boer, een advocaat in Sneek, moest aan een aantal eisen voldoen:

 • Snel
 • Overzichtelijk
 • Duidelijke structuur
 • Geen grote afbeeldingen
 • Niet schreeuwerig
 • Zakelijk uiterlijk
 • Mobiel toegankelijk
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Het resultaat mag er zijn. De kleurstelling in wit en zwart met enkele gekleurde afbeeldingen straalt zakelijkheid uit. De laadtijd van de website homepage is een schamele 0,6 seconden volgens Pingdom.com en de site is geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Onder andere het menu past zich aan aan de schermgrootte.

Omdat een zoekmachine zoals Google graag wat wil lezen is ervoor gekozen om de rechtsgebieden waarin de advocaat actief is uit te schrijven tot artikelen met circa 500 woorden. Een artikel moet wel converteren in een actie zoals het invullen van een contactformulier of het telefonisch maken van een afspraak. Ieder artikel begint met een korte paragraaf waarin in enkele zinnen wordt uitgelegd wat de advocaat kan betekenen en dat de bezoeker maar beter zo snel mogelijk contact kan zoeken met het advocatenkantoor.

Na de eerste alinea volgt er meer uitleg over het rechtsgebied waarin er dieper wordt ingegaan op wat het rechtsgebied inhoudt en hoe de advocaat kan helpen bij het geschil. Wederom gevolgd met een call to action in de vorm van een verwijzing naar de contactgegevens.

Ook het contactformulier is aangepast aan de laatste normen. Velden als e-mailadres en telefoonnummer zijn verplicht en de bezoeker die het formulier invult krijgt zelf per e-mail een bevestiging van ontvangst met als afzender de advocaat zijn naam. Persoonlijke benadering dus!

Omdat de advocaat aangaf op een ‘laagdrempelige manier’ kantoor te houden heeft Exalo Media de tekst zo geformuleerd dat iedereen het begrijpen kan.

Conclusie: de website is razendsnel, gestructureerd en in begrijpelijke taal. De advocaat gaf aan zeer tevreden te zijn met het eindresultaat.

advocaat de boer sneek

Uw Website?

Uw-website-laten-maken

Exalo Media werkt met de nieuwste WordPress versie en techniek. Wij kunnen voor u een zorgeloze website verzorgen voor een vaste prijs, eventueel met een onderhoudscontract (niet verplicht).

Onze uitgangspunten:

Snel, Betaalbaar en Transparant

Vanaf het moment dat u ons de tekst en de foto’s stuurt is het een kwestie van twee á drie dagen (basis website – snel!) voordat er een eerste versie online staat. Vanaf dat moment bent u al vindbaar voor uw klanten en hoeven wij alleen nog op uw aanwijzingen te finetunen.

Uw-website-laten-maken

Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan
via de contact pagina.

Vooraf spreken we met u een prijs af (betaalbaar) en bespreken wij (telefoon, email) wat u krijgt voor die prijs (transparant).

Voor een overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u naar de webdesign pagina. Via het contactformulier kunt u ons specifieke vragen stellen.

Mogen wij uw website maken?