Mooi project, ligt in het verlangde van de website van de advocaat in Sneek.

Via een veiling van domeinnamen heeft Exalo Media een domeinnaam bemachtigd voor een specifieke niche: advocatie.

De website is op dezelfde basis als die van de andere advocaat gebouwd, om de doodeenvoudige manier dat het een razendsnelle website is (0,6 seconden laadtijd), overzichtelijk is en een duidelijke structuur heeft. Dat zijn natuurlijk alle pijlers van Exalo Media Webdesign.

De website met domeinnaam is aangekocht en ontwikkeld met het doel deze door te verkopen aan een advocaat handelsrecht. Op dit moment staat de website op Sedo .com te koop voor €999,- ex BTW. Hier zit ruimte in en wanneer de website u aanspreekt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De website wordt aan de nieuwe eigenaar aangepast. De lokatiegegevens worden actueler en door verschillende geheime aanpassingen onder de motorkap wordt de site goed gevonden in de regio waar de nieuwe eigenaar actief is of wil zijn. Een grote stad zoals Amsterdam of Breda heeft de voorkeur voor deze site. In dergelijke grote steden komt de site het beste tot zijn recht omdat het aantal potentiële klanten daar groot is en de site daarop gebouwd is.

Hieronder een screenshot. Zoals gezegd wordt de site aangepast aan de nieuwe eigenaar.

advocaat handelsrecht

Last Modified: juli 18, 2017