Ter ondersteuning van uw website biedt Exalo Media alle Friese bedrijven de mogelijkheid om gratis te adverteren op www.bedrijvengids.frl, dé enige echte Friese Bedrijvengids.

De website is voorzien van de meest actuele technieken op het gebied van LOCAL SEO en kan uw website net dat duwtje in de rug geven om door te stoten naar de top 3 van de zoekresultaten van Google.

Bedrijvengids Friesland biedt uw bedrijf al vanaf €0,- per jaar voor een basis vermelding. Een uitgebreidere vermelding vraagt een investering vanaf €89,- per jaar. Vergelijk dit eens met een de prijzen voor een advertentie in de krant. U staat voor enkele honderden euro’s eenmalig in de krant en weet dan nog niet eens wie uw advertentie nou eigenlijk daadwerkelijk leest.

Online adverteren is gericht adverteren. De website bezoekers komen gericht af op hetgeen u voor ze kunt doen en u krijgt permanent een link op onze website. Een investering die zichzelf snel weer terug verdiend heeft.

Bedrijvengids.frl verlengt uw vermelding niet stilzwijgend, daar houden wij niet van. U krijgt enkele weken voor het einde van de termijn een email met herinnering. U bepaalt vervolgens zelf of u de vermelding weer met een jaar verlengt of niet. U kunt er ook voor kiezen enkele maanden te wachten met verlengen want de advertentie blijft opgeslagen in uw account.

Lees nu de 7 redenen om te investeren in een advertentie op Bedrijvengids Friesland. Ga nu naar Bedrijvengids.FRL.

bedrijvengids friesland

Last Modified: juli 18, 2017