Lead generatie is een marketingtechniek waarbij websitebezoekers worden verleid om een naam en emailadres achter te laten in ruil voor informatie. De websitebezoekers zitten aan het begin van hun koopproces en dat is een oriënterende fase. Toch willen we al een vertrouwensband kweken met deze personen omdat we aan het eind van het koopproces ook in beeld willen zijn.

Door vanaf de aanloopfase met de klant mee te lopen en dus eigenlijk te begeleiden is de kans groter dat deze uiteindelijk niet naar de concurrent loopt.

Bij Exalo Media zijn we specialist in lead generation met behulp van marketing automation software. Gratis marketing automation software die we hiervoor gebruiken heet Mautic.

Cursus Marketing Automation

Onze nieuwe website staat in het teken van de Cursus Marketing Automation Software en de Cursus Lead Generation. Deze twee cursussen zijn ook samen aan te schaffen in een bundel en dat scheelt een stuk in aankoop. Tevens ontvangt de cursist het certificaat per post en een serie emails waarbij er elke week een nieuwe strategie wordt gemaild.

Het doel van de nieuwe website is het het aantrekken van cursisten. Hiervoor wilden we per se een snelle, veilige website met een duidelijke structuur. Dat is gelukt.

Door de SSL beveiliging wordt de informatie welke wordt ingevoerd bij bijvoorbeeld het inloggen op de site versleuteld. Alle andere gegevens worden ook versleuteld verzonden naar de websitebezoeker en Google waardeert dat erg.

De laadtijd van de website met de cursus marketing automation is vanuit Nederland 0,6 seconden. Vanuit New York is de laadtijd maar een beetje langer: 1,05 seconden. De gulden regel in webdesign is dat een website binnen 2 seconden op het scherm van de bezoeker moet verschijnen, ongeacht het apparaat waarmee gesurft wordt.

Met behulp van de gratis tool op tool.pingdom.com hebben we dit kunnen meten:

cursus lead generation

Vanuit New York wordt de site in 1,05 seconden geladen.

 

lead generation cursus

Vanuit Amsterdam wordt de website in niet meer dan 0,6 seconden op het scherm van de ontvanger getoverd.

Bent u toe aan een website die ook zo snel, veilig en overzichtelijk is? Neem eens vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

Last Modified: juli 18, 2017