Infographicweb.com is een website waar we nog aan werken. Infographics zijn informatiebommetjes die moeilijke gegevens makkelijk leesbaar maken door een combinatie van tekst en afbeeldingen. Exalo Media haar website infographicsdesigner.nl is een plaats waar veel potentiële klanten op komen om een infographic te bestellen. Naar infographics is veel vraag!

Foto’s en video’s zijn met een rechtenvrije licentie te kopen en te gebruiken op het internet. Grote marktplaatsen met de royalty free afbeeldingen zijn 123rf.com (betaald) en pixabay.com (gratis). Voor infographics bestaat het nog niet, zo’n type marktplaats. ‘Bestond’.. Want Exalo Media werkt aan de eerste officiële (internationale) marktplaats voor (royalty free) infographics.

Om de site een beetje body te geven proberen we minimaal 150 infographics beschikbaar te stellen op de marktplaats. Ook moeten we ons best doen ontwerpers te benaderen en ze proberen te bewegen om hun infographics te verkopen op onze website. Normaal gesproken verkopen ze deze in opdracht aan 1 bedrijf ter waarde van 500€ per stuk. Wat nou als je hem 10x kunt verkopen voor 150€ per stuk?

Meer info op infographicweb.com

infographic marketplace

Last Modified: juli 18, 2017