Affiliate marketing is voor veel mediabedrijven een vorm van extra inkomsten. Exalo Media is uitbater van de website prijsvergelijk.xyz. Bezoekers kunnen hier verschillende zaken op prijsvergelijken: autoverzekeringen, zorgverzekeringen, vakanties en meer.

Prijsvergelijk.XZY is een website waar op het eerste gezicht niet zoveel te doen is. De site is wit, heeft weinig afbeeldingen en tekst en het aantal pagina’s op de vingers van 2 handen te tellen.

Maar vergis je niet, als SEO-specialist hebben we wel degelijk ons beste gedaan! Niet zichtbaar, maar wel aanwezig: 10.000 pagina’s met tekst over autoverzekeringen. Dynamisch, want iedere keer als een pagina ververst wordt veranderd te tekst. We maken ook nog pagina’s over de andere zaken die kunnen worden vergeleken op de website.

Het goede nieuws is dat wanneer iemand in Google zoekt op de term “prijsvergelijk autoverzekering” onze website al in de buurt van de eerste pagina komt. Dat is heel goed voor een website die op het moment van schrijven nog maar 2 maanden online staat en nog niet eens helemaal door Google is ge├»ndexeerd.

prijzen vergelijken met prijsvergelijk.xyz

Last Modified: juli 18, 2017