Op vakantievillafriesland.nl wordt een luxe bungalow verhuurd aan recreanten. De woning is geschikt voor gezelschappen tot 10 personen en staat in het bos op Villapark Mooi Gaasterland. Exalo Media heeft de volledige website gerealiseerd.

Website voor bungalow

Een website die geschikt is voor alle verschillende apparaten, dat was de wens van de verhuurder. Natuurlijk is dat standaard bij Exalo Media :-).

Deze uitgebreide website beschikt over alle features die Exalo Media aan al haar klanten aanbiedt. Wat dit project bijzonder maakte is de koppeling tussen de boekingsmodule op de website en die van AirBnB waar de woning ook wordt aangeboden. Een boeking die gemaakt wordt op de website moet worden gesynchroniseerd naar de kalender op AirBnB om geen dubbele boekingen te krijgen. Ook moet een boeking gemaakt op AirBnB worden doorgegeven aan de kalender op de website om die periode daar te blokkeren.

De website heeft veel content:

  • Meer dan 30 foto’s,
  • 17 Artikelen met verschillende keywords

De artikelen worden automatisch via een interval gedeeld op Twitter en Facebook. Dit is belangrijk voor de vindbaarheid (SEO) en houdt ook de sociale media accounts levendig. Er zijn nog veel technische SEO-maatregelen genomen. We noemen dit het Exalo Sausje. Het is strikt geheim.

website voor bungalowpark

Last Modified: juli 18, 2017