Naast ondernemer is Jan de Wit werkzaam in het onderwijs. Hier doceert hij het vak Online Marketing en E-commerce aan mbo studenten in de leeftijd van 16 tot 20 jaar. De studenten studeren voor ondernemer.

Wat Jan miste in de beschikbare lesmethodes was diepgang en een logische volgorde. Het is gebeurd dat eerstejaars studenten aan het begin van het schooljaar al een zoekwoordenonderzoek moesten doen. Dat is een van de moeilijkste stappen binnen het maken en/of beheren van websites. Het onderwerp past beter in het tweede leerjaar. Een ander punt van irritatie was het aantal hoofdstukken waarin werd uitgelegd wat Facebook en Instagram is en hoe het werkt. Dat sluit dus niet aan bij de doelgroep, die precies weet hoe het werkt.

Ons motto: als je vindt dat iets beter kan, doe dan zelf. :-)

Webseller – E-commerce voor mbo

Webseller is een modulaire lesmethode welke is uit te zetten als een 1-, 2- of 3-jarige leergang.

Studenten hebben toegang tot de methode via de Webseller ELO. U hoort nooit meer “Ik heb mijn boek vergeten”! De ELO is gemaakt met open source software, er is een app voor iOS en Android beschikbaar voor zowel smartphone als tablet.

Als docent krijgt u toegang tot het docentenportaal op webseller.nl. Hier kunt u overleggen met collega’s in het land die ook de methode gebruiken, tips en trucs uitwisselen, maar ook lesstof delen. De methode voorziet in een complete behoefte: lesplan formulieren, oefenopdrachten, examens en eindopdrachten. Uniek in Nederland!

Meer informatie op webseller.nl

 

 

webseller online marketing en ecommerce voor mbo

Last Modified: juli 18, 2017