Een website laten maken – Kosten

Waarom een website laten maken? Exalo Media vindt dat geen enkel bedrijf zonder een website kan! De generatie die nu opgroeit zal nooit een papieren telefoonboek of Gouden Gids zoeken wanneer een loodgieter of advocaat nodig is. In plaats daarvan pakken ze de mobiele telefoon en wordt er 'gegoogled' naar een klusser of juridische hulp.

Een website laten maken die geschikt is voor alle types apparaten is daarom belangrijker dan ooit. Men noemt dat een responsive website. Responsive betekent zoiets als: "zich aanpassen aan de omgeving." Aan het apparaat dat gebruikt wordt, in dit geval.

De kosten bij het laten maken van een nieuwe website hangen van het eindproduct af. Een website laten maken is niet zomaar iets, het is een investering die zich moet terug verdienen. Wij schetsen graag de mogelijkheden voor verschillende budgetten.

kosten website laten maken

Wij bieden u de keuze uit verschillende website pakketten welke u hieronder vindt in een overzicht. Hebt u een idee of wensenlijst welke niet in een van de pakketten valt? Mail ons met uw voorstel of vul het formulier in op de contactpagina.

Het basis website pakket bevat wat de meeste zelfstandige ondernemers nodig hebben om vindbaar te zijn op het internet bevat minimaal het volgende:

  • Responsive ontwerp – geschikt voor alle apparaten
  • Bedrijfslogo – het logo wordt door de klant aangeleverd
  • Blog – dit is voor nieuwsberichten
  • Zoekmachineoptimalisatie – vindbaar zijn in Google
  • Contactformulier
  • Links naar sociale media – is uw bedrijf actief op Facebook, Twitter, e.d.?

Nog niet genoemd in het overzicht is het ‘thema’. Een WordPress thema of WordPress theme is het uiterlijk van de website. In WordPress, waar wij uw site in maken, zitten enkele standaard thema’s. Echter, deze zijn niet zo mooi en instelbaar als door externe programmeurs ontwikkelde thema’s.

Thema’s zijn er zowel gratis als betaald. De prijs die u in het overzicht ziet is de investering in uw website, inclusief een thema. Het thema dat wij u voorstellen voldoet aan onze hoge standaarden. Het gekozen thema zal altijd bij uw bedrijf passen. Wij maken geen beslissingen zonder met u te overleggen over het te kiezen thema. Als we niet het perfecte thema voor uw bedrijf kunnen vinden, krijgt u een maatwerk website doorvoor in de plaats, zonder bijbetaling. Wij willen de kwaliteit van onze dienstverlening op die manier garanderen door geen concessies te doen.

Webdesign pakketten

De kosten voor een nieuwe website hangen van het eindproduct af. Een website laten maken is niet zomaar iets, het is een investering die zich moet terug verdienen.
Wij schetsen graag de mogelijkheden voor verschillende budgetten.


Benodigd budget:

€595,- tot €750,-


1 tot 2 pagina's
Zoekmachine geoptimaliseerd - SEO
Geschikt voor alle apparaten
Enkele foto's
Google maps routekaart
Contactformulier
Contactgevens bedrijf


Benodigd budget:

€ 950,- tot € 1250,-


4 tot 10 pagina's
Zoekmachine geoptimaliseerd - SEO
Geschikt voor alle apparaten
Galerij met foto's
Google maps routekaart
Contactformulier
Bestelformulier
Contactgevens bedrijf
Uitgebreid menu
Blog/nieuws functie
Integratie met social media
Eigen huisstijl geïntegreerd
Aanmelding bij Google
Google Analytics integratie


Benodigd budget:

Vanaf € 1450,-


10+ pagina's
Zoekmachine geoptimaliseerd - SEO
Geschikt voor alle apparaten
Galerij met foto's
Google maps routekaart
Contactformulier
Bestelformulier
Contactgevens bedrijf
Uitgebreid menu
Blog/nieuws functie
Integratie met social media
Eigen huisstijl geïntegreerd
Aanmelding bij Google
Google Analytics integratie
Tabellen
Diagrammen
Portfolio
Uw bedrijfsvideo op de site
Gastenboek
Nieuwsbriefsyteem

De budget website is een professionele website welke bestaat uit alleen een voorpagina. Dat is een zogenaamde one pager.

Op de voorpagina van de website die u laat maken vindt de bezoeker alle gegevens over uw bedrijf, inclusief de missie, foto's, een contactformulier, openingstijden, NAW-gegevens.

Omdat alle informatie op één pagina staat is het overzichtelijk voor de bezoeker.

Een van onze websites is gemaakt volgens dit principe: infographicsdesginer.nl

De klein zakelijke website (ZZP) is een ideaal voor de zelfstandig professional. Ook voor kleine kantoren zoals consultants of hypothekers is dit een prima website om klanten te trekken.

De nieuwe website bestaat uit circa 4 tot 10 pagina's met elke een eigen functie en geoptimaliseerd om gevonden te worden op een bepaald sleutelwoord.

De website voor de zzp'er kan bevat tevens een fotoalbum en contactformulier

Onze eigen website is gemaakt volgens de inhoud van dit webdesign pakket: exalo.nl

Dit type zakelijke website is de meest uitgebreide website, toegspitst op de eigen huisstijl en ideaal voor de wat grotere bedrijven.

Er is ruimte voor wel 20 pagina's en allerhande functies als blog, contactformulier, bestelformulier, enz. Per bedrijfsactiviteit kunnen we een pagina inrichten om goed te scoren in de zoekmachines.

Vrijwel alles is mogelijk. We kijken naar de behoefte van uw bedrijf en samen schetsen we een ontwerp in een brainstormsessie.

Inclusief 1 jaar GRATIS vermelding in de Bedrijvengids Friesland of Bedrijvengids Amsterdam ter waarde van €89,95 ex BTW.

Inclusief 1 jaar GRATIS uitgebreide vermelding in de Bedrijvengids Friesland of Bedrijvengids Amsterdam ter waarde van €149,95 ex BTW.

Inclusief voor onbepaalde tijd een GRATIS uitgebreide vermelding in de Bedrijvengids Friesland of Bedrijvengids Amsterdam ter waarde van €149,95 ex BTW p/j.

Ieder webdesign project is anders. Wilt u een website laten maken maar past uw idee niet in bovenstaande schema? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om van gedachten te wisselen. Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of een uitgebreide omschrijving van de digitale uitdaging te mailen aan info@exalo.nl

Het Ontzorgpakket voor Ondernemers

Bij het laten maken van een website komt meer kijken dan alleen de website zelf.
Exalo Media ontzorgt de ondernemer met de onderdelen in dit pakket.

Hebt u nog geen domeinnaam? Wij kunnen u adviseren in het kiezen van een domeinnaam, maar ook controleren of de .nl van uw bedrijfsnaam nog vrij is.

In het volgende schema vindt u de opties met betrekking tot de domeinnaam en hosting. Ook een veilige verbinding via SSL is een mogelijkheid. Dit betekent dat de verbinding tussen de website en de bezoeker wordt versleuteld. Een vereiste als u klanten wilt laten inloggen op de website of een webwinkel hebt. SSL is alleen mogelijk als u de registratie van de domeinnaam en hosting door Exalo Media laat verzorgen.

Er is regelmatig onderhoud nodig aan de website. U kunt dan denken aan het maken van backups, updates van plugins en beveiligingsupdates doorvoeren.

Aanpassingen van de website, zoals gewijzigde openingstijden doorvoeren, zijn ook mogelijk. Exalo Media berekent hiervoor een starttarief van €65,- ex BTW voor het eerste uur en vanaf het 2e uur €40,- p/u ex BTW. Wanneer u het Ontzorgpakket voor Ondernemers bij ons afsluit hebt u zonder extra kosten recht op 6 aanpassingen per jaar.*


€299,-

ex BTW per jaar


Versleutelde verbinding met SSL
.nl / .com Domeinnaam (.frl tegen meerprijs)
5 E-mailadressen naar keuze
Hosting van de website
WordPress updaten
WordPress plugins updaten
Wekelijkse backups
Backup terugzetten bij calamiteiten
6 Aanpassingen aan de website per jaar (max. 2 uren per jaar)
Een vermelding in één van de bedrijvengidsen GRATIS

* Het ontzorgpakket voor ondernemers is alleen mogelijk wanneer Exalo Media uw domein en hosting in beheer heeft.
* Het verhuizen van een website en/of de bijbehorende e-mailadressen kan extra kosten voor u met zich meebrengen.

Onze werkwijze

Wilt u weten welke stappen wij nemen bij het maken van een nieuwe website? Onze werkwijze bij het maken van een nieuwe website leggen we graag uit. Dat verstaan we onder 'transparantie'.

Online offerte maken

Wij beloven transparant te zijn. Daarom hebben we een offerte module op onze website geplaatst. Alleen als u de offerte per e-mail ontvangen wilt hoeft u uw naam en e-mailadres in te vullen.

Een website laten maken

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen contact met u op over het laten maken van een website. Hoe wilt u gevonden worden?