Werkwijze website laten maken

U wilt een website laten maken. Voordat wij een offerte voor u opstellen willen we graag meer weten over u en uw bedrijf. Vooraf vragen wij u in een stukje tekst uit de doeken te doen wat voor bedrijf u hebt en wat u wilt bereiken met de nieuwe website. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat uw huidige website niet vervangen hoeft te worden maar gewoon kan worden opgefrist om aan de huidige maatstaven te voldoen.

Misschien zijn de aanwezige teksten nog prima en hoeven we alleen maar wat keywords toe te voegen om hoger in Google te scoren. Op deze pagina geven wij een inkijk in de manier van werken die we bij Exalo Media | Webdesign Leeuwarden hanteren bij het laten maken van een website

Wanneer u ons inhuurt voor het laten maken van een nieuwe website hanteren we een stappenplan om tot het gewenste resultaat te komen.

website laten maken

Onze werkwijze

Wat wij vaak tegenkomen in ons vakgebied zijn websites die vijf jaar geleden gebouwd zijn. Toen waren ze modern, maar wij geloven er in dat een website vaker dan eens in de vijf jaar moet worden opgefrist. Eens in de drie jaar is een betere frequentie omdat technieken zich ontwikkelen en smaken veranderen.

Een website van enkele jaren geleden was toen perfect, maar misschien tegenwoordig wel not done. Het is zonde wanneer de website u klanten kost in plaats van oplevert.

Stap 1 – Contact

De eerste stap bij het laten maken van een nieuwe website is het zoeken van een webdesigner en het leggen van contact. Onze klanten vullen het contactformulier in en laten zich terug bellen door ons.

Voordat we beginnen met het bouwen van een website is het van groot belang om de wensen en behoeften in kaart te brengen.

Stap 2 – Intake

U krijgt van Exalo Media een vragenlijst voor het laten maken van een website waarmee wij de exacte wensen in beeld krijgen, maar ook investariseren wat de huidige situatie is.

Er zijn tientallen redenen op te noemen om te investeren in een nieuwe website. Wij willen wel met u achterhalen of dat nodig is, wellicht is het bijwerken of moderniseren van de huidige site ook voldoende en dat bespaart u geld.

Stap 3 – Offerte

De ingevulde vragenlijst leert ons waar u staat en waar u met het bedrijf en de nieuwe website naar toe wilt.

Met dit heldere beeld kunnen we het voorbereidende werk doen en met een uitgewerkt idee komen. Samen met u bespreken we alle details en zo komen we tot een plan.

Een ondertekende offerte is voor ons nodig om aan de slag te gaan.

Stap 4 – Opdracht

Aan de hand van de goedgekeurde offerte en de details die we met elkaar besproken hebben kunnen wij aan de slag.

In overleg kunnen we gedurende de looptijd van het ontwerpen enkele overleg momenten inplannen als u dat wilt. Ook achteraf is er nog een hoop te wijzigen als dat wenselijk is. Let wel: van onze kant hebben we een adviserende rol met betrekking tot beslissingen. Om goed te scoren in google met de website die u laat maken worden er door ons aanpassingen gedaan aan teksten en techniek. We hebben een gezamelenlijk doel: Nummer 1 worden!

Stap 5 – Evaluatie

De website is klaar. De techniek is in orde. Enkele puntjes nog op de i? In ieder geval is de nieuwe website live en kunnen we alle knoppen testen en alle teksten controleren.

Typefoutjes sluipen er vrijwel altijd in. Die gaan we verhelpen. En er is altijd wel iets om aan te passen omdat het mooier, beter of duidelijker wordt.

Er is geen tussentijdse aanbetaling. Pas als alle partijen, met in het bijzonder de klant, tevreden zijn wordt de factuur opgemaakt en verzonden.

Dát is de transparantie bedrijfsvoering van Exalo Media | Webdesign Leeuwarden! En ook daarom wilt u bij ons een website laten maken

contact met exalo media in leeuwarden
intakegesprek nieuwe website laten maken
offerte website laten maken
opdracht tot maken website
evaluatie website

Een website laten maken

Benieuwd naar wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul het formulier in en we nemen contact met u op over het laten maken van een website.

Webdesign paketten

Voor ieder budget hebben we een bijpassende website. Voor een overzicht van onze webdesign pakketten gaat u naar de volgende pagina.